Bahar Cihan TÜRKMEN - Psikolojik Danışman

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Psikoloji bölümü mezunuyum. Ankara Psikologlar Derneği üyeliğim bulunmaktadır. Özel bir dershanede bir yıl, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kurulunda iki yıl görevim bulunmaktadır. On bir yıl özel bir kreşin kurucu ve sorumlu müdürü olarak görev yaptım. Öğretmen olarak ilk görev yerim olan ve halen çalışmakta olduğum Kenan Evren Ortaokulunda on altı yılımı tamamlamaktayım. Wisc-r zekâ testi, Çocuk değerlendirme testleri, stres yönetimi, sınav kaygısı dallarında sertifikam bulunmaktadır. Rehberlik eğitimi, Madde bağımlılığı, Çağdaş çocuk eğitimi, Çoklu zekâ kuramı, Dikkat eksikliği Hiperaktivite alanlarında seminer verdim. Halk eğitime bağlı olarak farklı konularda aile eğitimi çalışmaları yapılmıştır. İyi derecede Arapça bilmekteyim.