Marmaris Ortaokulu

Adres
SİTELER MAH. İSMET KAMİL ÖNER CAD. MARMARIS ORTAOKULU BLOK NO 13A MARMARİS / MUĞLA
Vizyon
Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine ve gerçekleştirmelerine; sosyal, kültürel, eğitsel etkinliklerle milli kültürümüzü benimsemelerine ve yaymalarına yardımcı olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları rehberliğinde, demokrasiyi benimsemiş, çevreye duyarlı, sanat ve spora değer veren, teknolojik gelişmeleri takip eden ve kullanabilen bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Otel Odası :39
Kütüphane Kitap Sayısı :8550
Öğretim Şekli :okulumuzda öğleden sonra başka bir okulu ağırladığımız için marmaris ortaokulu olarak sabahçı grubuyuz.
Sabah 08.00 - 13.05
Kalorifer ve Klima
Yabancı Dil
İngilizce Ağırlıklı 5. sınıf uygulaması yapılmaktadır. Diğer sınıflar için de yabancı dil İngilizcedir.
Ulaşım
Minibüs ve şehirler arası otobüslerle ulaşım sağlanabildiği gibi, Dalaman´dan uçak seferleri ve bu seferler için İlçe otogarından Havaş otobüsleri servis hizmeti sağlamaktadır. Bunun yanısıra deniz otobüsleri ile de ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzdan bir çok mahalleye servis hizmeti bulunmaktadır.
www.marmaris.bel.tr adresinden geniş bilgi sahibi olabilirsiniz.
Okulumuz İlçe Merkezindedir. İle olan uzaklık 54 km dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun; Futbol branşında İlçe, İl, Bölge BİRİNCİLİKLERİ, Türkiye sıralamasında ilk 16 da yer alır. Basketbol branşında İlçe, İl, Bölge BİRİNCİLİKLERİ bulunmaktadır. Voleybol branşında İlçe, İl, Bölge BİRİNCİLİKLERİ bulunmaktadır. Atletizm, Yüzme, Karete, Tekvando, Koşu gibi bireysel branşlarda da bir çok BİRİNCİLİKLER bulunmaktadır.
Okulumuz İlçe genelinde yapılan Bilimsel Etkinliklerde her yıl aktif rol alır.
TÜBİTAK
ERASMUS+KA1