MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Ortaokulu

Haz

Ortokul düzeyi temsili Birleşmiş Milletler "junior Universal Negotiation" konferansı bu yıl ilk defa Marmaris'te yapıldı

Mrt

OKULUMUZDA VELİLERİMİZİNDE DESTEĞİYLE KERMES DÜZENLENMİŞTİR.KATILIM VE KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Çevre sorunları tüm dünyayı ilgilendiren temel sorunların başında gelmektedir. 2021 yazında Avrupa'da meydana gelen yangın ve sel gibi doğal afetler, iklim değişikliğinin sonuçları olarak değerlendiriliyor. Projemizin amacı, küresel sorunlara çözüm önerileri geliştirmektir.

May

Projemizin 12. Kütüphanesi Konya ' da açıldı. Okulumuzda kitap kumbaramizda topladığımız kitaplarimizla bizde katkı sağlamış olmaktan çok mutlu olduk.

May

Yil içinde 4 farklı yazarla söyleşi  yapıldı ve öğrencilerimiz yazarlarimizla iletişim kurma fikir alışverişi yapma imkanı buldu. Bazı öğrencilerimize ilham oldu bu söyleşiler. Yazar olmayı düşünenler var ve artık bunun için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini biliyorlar.

May

Projemizi Manisa, İstanbul, Bursa, Sinop, Bartın, Azerbaycan' dan katılan toplam 11 öğretmen ve 300 e yakin öğrenci ile yürütmekteyiz.

Okulumuz projenin katılımcı ortağıdır.

May

Zaim POYRAZ, Utku Emre BENZER ve Tuna BÜYÜKTUNA dan oluşan satranç ekibimiz, mavi yeşil projesi satranç turnuvasında takım olarak üçüncü oldular